petak, 25. listopada 2019.

EKONOMSKA RECENZIJA SAJMA DESIGIN DISTRICT ROVINJ 2019



Radosni što smo dočekali lokalno-međunarodne sajmove u istarskoj regiji, a kao jedini predstavnik iz branše donosimo ekonomsku recenziju na temu ULAGANJE U TURIZAM. Uživajte u čitanju i fotografijama!

Zamjerka na sajam je što nema ozbiljnih ulagača koji znaju što sve čini cijenu proizvoda i svjesni su da se ulaganje u dizajn, autentičnost i kvalitetu nadasve isplati kroz uklapanje cijene u vlastiti proizvod za bolji povrat u turizmu - smještajni kapaciteti, restorani.
S druge strane, dobili smo par ozbiljnih upita od domaćih vlasnika objekata koji su primorani ulaziti u kredite ili, ako imaju sreće, prodati naslijeđenu nekretninu kako bi mogli uložiti u vlastite smještajne kapacitete, restorane za tržište pa gledaju ljeti spavati u vrtnoj kućici jer je povrat slab. No, u slučaju da se odluče na ponuđeno opremanje, spomenutu kvalitetu koja bi im osigurala bolji povrat nisu spremni plati jer računaju da mi je potreban posao pa ću raditi u minusu ili u boljem slučaju dati popust na svoja križa i uložen vlastiti i posuđen novac u obrazovanje i posao do sada što je od njih neozbiljno.

Ususret ozbiljnim ulagačima radimo na jedinstvenoj ponudi na ovim prostorima, a na vama je da prepoznate vrijednost za novac, sretno ;)

Piše: M. Pribilović

FOTO MAPA RADOVI - DESIGN DISTRICT ROVINJ 2019

FOTO MAPA - DESIGN DISTRICT ROVINJ 2019

Nema komentara:

Objavi komentar

Prva radionica upoznavanja i izučavanja tehnike ručne obrade kamena ZIMA 2024

   "Kamen je tu da ostane, a tradicija da se održi!"